1

Wij raden u altijd aan de politie in te schakelen. Dit is van belang voor een correcte afwikkeling van de schade.

 

2

Vul op de plaats van het ongeluk altijd het Europees Schadeformulier in. Vul zelf de linkerhelft in en laat de tegenpartij de rechterhelft invullen. Noteer op het schadeformulier zoveel mogelijk gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer van de tegenpartij. Noteert u tevens zoveel mogelijk gegevens van getuigen. Vraagt u gerust naar deze gegevens.

 

3

Onderaan het schadeformulier dient u een nauwkeurige situatieschets te maken. Neem hiervoor uw tijd en vergeet niet belangrijke details, zoals obstakels, e.d. duidelijk te vermelden. Vergeet niet het schadeformulier te laten ondertekenen door de tegenpartij. Wanneer u de beschikking heeft over een fotocamera, wellicht op uw mobiele telefoon, maak dan vanuit zoveel mogelijk hoeken foto's van de situatie. Deze foto's kunnen later gebruikt worden bij eventuele juridische of verzekeringstechnische afwikkelingen.

 

4

Vergeet u niet om altijd uw verzekerings- of leasemaatschappij in te lichten over de schade aan uw voertuig. Leduc Autoschades zal verdere afwikkeling met bovenstaande maatschappijen verder afwikkelen. Tijdens de reparatie periode krijgt u van Leduc Autoschade vervangend vervoer aangeboden.

 

 

                        


SCHADE? BEL ONS OP!

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt uw auto direct laten ophalen.

VERVANGEND VERVOER

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij regelen een passende vervang-auto voor u.

CONTACT

Voor onze openingstijden en afspraken kunt u hier direct terecht. 013- 5422507